Selectati limba:
Usi de garaj Dasfenster Cluj
UȘI DE GARAJ REZIDENȚIALE
 
 
 
 
 
Usi de garaj Dasfenster Cluj Usi de garaj Dasfenster Cluj
Uși de garaj Benefit

Ușile de garaj secționale BeneFit reprezintă variantă optimă în ceea ce privește raportul calitate/pret. Realizarea ușilor pe dimensiune standard duce la eficientizarea costurilor și reducerea pierderilor de material.

Ușile BeneFit sunt dotate cu arcuri de tracțiune ce pot fi montate sub șina pe care culisează ușa sau pe lateralele ei. Avantajul principal al ușilor cu arcuri de tracțiune constă în faptul că instalarea șinei se poate face și când stâlpii laterali și grinda au dimensiuni reduse.

Ușile BeneFit sunt garantate 15 000 de cicluri de funcționare. Dacă vom considera o utilizare medie zilnică de 3 cicluri, vom ajunge la o durată de folosință de peste 10 ani.

Caracteristici ale ușilor de garaj secționale MCA BeneFit:
Ușile sunt realizate pe dimensiuni standard. SD = arcurile amplasate în lateralul șinei de culisare. DN = arcurile amplasate sub șina de culisare. Arcurile de tracțiune sunt garantate 15 000 de cicluri. Garanție extinsă până la 5 ani.Usi de garaj Dasfenster Cluj Usi de garaj Dasfenster Cluj
Uși de garaj Optima

Ușile de garaj secționale MCA Optima oferă cele mai flexibile variante constructive. Ușile Optima se pot realiza pe orice dimensiune, sunt dotate cu arcuri de torsiune care pot fi montate atât pe grinda pe care se aplică ușa, cât și în spatele șinelor.

Ușile MCA Optima sunt garantate 25 000 de cicluri de funcționare. Dacă vom considera o utilizare medie zilnică de 3 cicluri, vom ajunge la o durată de folosință de peste 20 ani.

Caracteristici ale ușilor de garaj secționale MCA Optima:
Sunt realizate la dimensiunea proiectată de arhitect. LHF = arcurile se montează în partea din față a ușii, pe grindă. LHR = arcurile se montează în partea din spate a ușii, pe șină. Balamalele și capacele panourilor sunt vopsite în culoarea ALB. Arcurile de torsiune sunt garantate 25 000 de cicluri. Garanție extinsă până la 10 ani.
GALERIE FOTO UȘI DE GARAJ REZIDENȚIALE
Creat de Hermes IT