Selectati limba:
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
 
 
 
 
 
TEHNOLOGIA DE FABRICATIE SALAMANDER

TEHNOLOGIE GERMANA
Salamander este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de profile din PVC pentru ferestre, uși. Produsele reprezintă mai mult de 30 de ani de experiență în tehnologia de procesare a materialelor plastice. O garanție pentru calitatea și autenticitatea germană este faptul că, Salamander realizează propria producție în Germania, orașul Turkheim (lângă München). Compania Salamander Industrie Produkte GmbH a fost înființată în 1885 sub numele de "Iacov Siegle, producție și depozit, toate tipurile de articole de încălțăminte" în Kornwestheim (în apropiere de Stuttgart). În 1913 "Iacov Siegle și co" este cea mai mare fabrică de pantofi germană, redenumită în Salamander. În 1960 a început activitatea în domeniul echipamentelor PVC. În 1973 a fost demarată producția și distribuția de profile PVC pentru ferestre și uși. Ferestre din PVC cu profile Salamander oferă toate avantajele, care se așteaptă în zilele noastre de la o fereastră.
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj SALAMANDER STREAMLINE Dă formă casei tale cu Streamline SL 76. Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci și tehnologia incorporată care îmbunătățește semnificativ confortul vieții și reduce costurile pentru energie.
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
TOC STANDARD
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
TOC RENOVARE
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
PLACARE CU ALUMINIU
Caracteristici
Adâncime constructivă: 76 mm / garnitură de contact Număr de camere: 5 camere Izolare termică: Uf= 1,3 W/m²K Fonoizolare: protecție fonică de până la 47 db Vitrare: 24mm(duplex) și 40mm (triplex)
Posibilitati de utilizare
Construcții vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică și designul. Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante uși de balcon, panouri fixe, ferestre și uși glisante, uși interioare și exterioare.
Avantaje
Aspect clasic, elegant cu muchii fine și cu design drept sau rotunjit. Ranforsarile de dimensiuni generoase garantează o înaltă stabilitate. Izolare termică și fonică optimă. Protecție împotriva intemperiilor și o întreținere ușoară datorită materialelor de renume, cu o structură foarte densă a suprafeței.
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj

Noua generație de ferestre combină perfect tehnologia de vârf cu tehnica convențională. Adâncimea unică de 92 mm aduce o protecție termică imbatabilă și cea mai bună eficiență energetică. Lățimea vizibilă îngustă a profilelor aduce câștiguri semnificative de luminozitate.

Caracteristici
Adâncime constructivă: 92 mm cu 3 garnituri de contact Număr de camere: 6 camere Izolare termică: Uf= 1,0 W/m²K sau Uf= 0,94 W/m²K cu armatură Termtec Ug= 0,5 W/m²K Fonoizolare: protecție fonică de până la 47 db Vitrare: 52 mm (triplex)
Posibilitati de utilizare
Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante, uși de balcon, panouri fixe, ferestre și uși glisante, uși interioare și exterioare. Sistem ideal pentru case pasive. Profil convențional pentru ferestre albe sau colorate fără limitări de formă sau funcționalitate.
Avantaje
Amestec armonios de tehnologie convențională și inovatoare. Sistemul de entanșietate cu trei garnituri. Pentru viață indelungata: profile de clasa A, extrem de durabile. Stabilitate prin transfer sigur a sarcinii chiar și la greutăți mari a sticlei printr-o priectare specială a camerelor de armare.
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj

Alegerea ferestrei potrivite este cheia unui cămin sănătos și confortabil. Funcționalitate excelentă. Obținerea unei stabilități optime și a unei întrețineri ușoare asigură cele mai bune premise pentru design-ul unor ferestre sofisticate.

Caracteristici
Adâncime constructivă: 60 mm / garnitură de contact Număr de camere: 3 camere Izolare termică: Uf= 1,5 W/m²K Fonoizolare: protecție fonică de până la 46 db
Caracteristici
Construcții vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică și designul. Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante uși de balcon, uși interioare și exterioare.
Caracteristici
Material de înaltă calitate: datorită tehnologiilor utilizate acest material se poate recila de până la 7 ori. Ranfosările de dimensiuni generoase din otel garantează o înaltă stabilitate și durată lungă de viată. Întreținere ușoara datorită materialelor de renume cu o structură foarte densă a suprafeței.

Modele usi montanti sau cu panou ornamental

Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj

Ușa liftant-glisantă conferă încăperilor un aspect de luminozitate și grandoare. Prin utilizarea materialelor de calitate și a unor folii decorative, profilele noastre conferă un maxim de luminozitate și își păstrează proprietățile izolante indiferent de condițiile meteorologice.

Cote maximale de execuție: 6m x 3m.

Culori disponibile pentru STREAMLINE 76 si BLUEVOLUTION

Folii de înaltă calitate într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori și decoruri standard și în alte culori RAL , la comandă.

Tamplarie ferestre si usi termopan Dasfenster Cluj
GALERIE FOTO
Creat de Hermes IT