Selectati limba:
STICLA TERMOPAN
 
 
 
 
 
STICLA TERMOPAN
Sticla este un material cu adevarat unic, aduce lumina si confortul în casa dvs.. Este un element esential de design si functionalitate a oricarei cladiri. Fie izolarea termica, reducerea zgomotului, controlul solar, usurinta întretinerii, securitatea sau pur si simplu aspectul - Saint-Gobain Glass are o solutie care satisface fiecare necesitate.
Sticla  ferestre termopan Dasfenster Cluj
STICLA CU 3 STRATURI

SGG COOL-LITE® ST sunt tipuri de sticla cu protectie solara realizate prin depunerea mai multor straturi metalice pe suportul de sticla clara SGG PLANILUX® sau colorata in masa verde SGG PARSOL, folosind procedeul pulverizarii catodice in vid. Procedeul de fabricatie si tipul de material pulverizat confera rezistenta si durabilitate sporita acestui strat.

Afla mai mult
Sticla  ferestre termopan Dasfenster Cluj
STICLA CU 2 STRATURI

O sticlă clară cu depuneri care asigură, în același timp, izolație termică sporită și control solar. SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricărei construcții noi sau renovate. Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidențial (locuințe individuale, blocuri de locuințe) cât și în cel nerezidențial (clădiri de birouri, hoteluri și restaurante, centre comerciale, școli, sere, etc.). Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se îmbină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.

Afla mai mult
SGG PLANITHERM 4S
O sticla clara cu depuneri care asigura, în acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate. Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere). Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combina perfect cu toate tipurile de tamplarie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.
Primavara

Cu SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:

Sporirea confortului;
Reducerea costurilor.

Vara

Datorita functiei sale de control solar, SGG PLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:

O temperatura ideala;
Reducerea costurilor de racire;
Protejarea mobilei.

Toamna

Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:

Sporirea confortului;
Reducerea costurilor.

Iarna

Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:

Caldura si confort;
Economii semnificative pentru incalzire.

COMBINATII Asociat cu alte tipuri de sticla, asigura si alte functiuni ca de ex: protectia împotriva zgomotului, protectia persoanelor si a bunurilor, auto-curatare.
Creat de Hermes IT