Selectati limba:
Rulouri Dasfenster Cluj
RULOURI
 
 
 
 
 
Rulouri Dasfenster Cluj Rulouri Dasfenster Cluj Rulouri Dasfenster Cluj
RULOURI SUPRAPUSE

Rulourile suprapuse pe tâmplărie se montează împreună cu tâmplăria. Avantajul acestui sistem îl reprezintă posibilitatea mașcării complete a casetei covorului de lamele. Există două tipuri de casete: Unibox și Unibox Plus. Ruloul Unibox are capacul de vizitare în partea din spate ceea ce face că acest rulou să fie tencuibil numai la exterior. Ruloul Unibox Plus are capacul de vizitare în partea de jos.

Avantaje
Se adaptează oricărui tip de tâmplărie. Se întrețin ușor (nu necesită vopsire periodică, ungere periodică a sistemului de acționare). Au rezistență la intemperii (nu putrezesc și nu ruginesc în prezența umezelii, a variației de temperatură) comparativ cu produsele din lemn sau din tablă de oțel. Siguranța în exploatare, funcționare facilă și silențioasă. Etanșare bună a spațiilor pe care le protejează – rulourile cu caseta suprapusă pot avea termoizolație din polistiren, care îmbunătățește coeficientul de izolație termică și fonică al casetei și preîntâmpină formarea condensului. Stabilitate dimensională bună (de exemplu – lemnul se usucă și se deformează în timp). Nu ocupă spațiu. Design plăcut. Reduc costurile de încălzire datorită stratului de aer izolator dintre fereastra și rulou, respectiv a spumei izolatoare polyuretan. Temperaturile din încăperi rămân suportabile chiar și în cea mai mare caniculă, reducând consumul de energie al instalației de climatizare cu 50-60%. Au o izolație fonică excelentă – asigurând liniștea casei.
Rulouri Dasfenster Cluj Rulouri Dasfenster Cluj
RULOURI APLICATE

Rulourile aplicate se pot instala oricând. Ele se prind pe tâmplăria existentă, iar întreținerea lor se poate face ușor și rapid. Acestea sunt de două feluri: rulouri cu casetă semirotundă și cu casetă la 45 (grade).

Avantaje
Rulouri exterioare din PVC aplicate, care în funcție de tipul montajului pot fi:
* rulouri exterioare din PVC aplicate direct pe rama ferestrei;
* rulouri exterioare din PVC aplicate in golul ferestrei;
* rulouri exterioare din PVC aplicate pe peretele exterior deasupra ferestrei.
Toate cele trei tipuri menționate mai sus se montează după montajul ferestrei. Rulouri exterioare din PVC suprapuse – acestea se montează incastrate în zidărie, deasupra ramei ferestrei (acest tip de rulou se montează o dată cu tâmplăria). Rulourile exterioare din PVC se pot acționa numai manual, cu șnur sau bandă și sunt disponibile într-o gamă variată de culori attractive. Rulourile de PVC sunt un produs simplu, accesibil și funcțional. Șinele de culisare, axul și lamelele sunt confecționate din PVC, lamela terminală și cutia sunt produse din metal vopsit în camp electrostatic.
SISTEME DE ACTIONARE

Rulourile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulouri Dasfenster Cluj
GALERIE FOTO RULOURI
Creat de Hermes IT