Selectati limba:
TAMPLARIE PVC
 
 
 
 
 
SALAMANDER 2D

Alegerea ferestrei potrivite este cheia unui cămin sănătos și confortabil. Funcționalitate excelentă. Obținerea unei stabilități optime și a unei întrețineri ușoare asigură cele mai bune premise pentru design-ul unor ferestre sofisticate.

Caracteristici
Adancime constructiva: 60 mm /garnitura de contact Numar de camere: 3 camere Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K Fonoizolare: protecție fonică de până la 46 db
Posibilitati de utilizare
Construcții vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică și designul. Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante uși de balcon, uși interioare și exterioare.
Avantaje
Material de înaltă calitate: datorită tehnologiilor utilizate acest material se poate recila de până la 7 ori. Ranfosările de dimensiuni generoase din otel garantează o înaltă stabilitate și durată lungă de viată. Întreținere ușoara datorită materialelor de renume cu o structură foarte densă a suprafeței.
inapoi
PROFIL STREAMLINE

Dă formă casei tale cu Streamline SL 76. Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci și tehnologia incorporată care îmbunătățește semnificativ confortul vieții și reduce costurile pentru energie.

Caracteristici
Adancime constructiva: 76 mm / garnitură de contact. Numar de camere: 5 camere. Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K . Fonoizolare: protecție fonică de până la 47 db. VItrare: 24mm(duplex) și 40mm (triplex).
Posibilitati de utilizare
Construcții vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce privește izolarea termică și designul. Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante uși de balcon, panouri fixe, ferestre și uși glisante, uși interioare și exterioare.
Avantaje
Aspect clasic, elegant cu muchii fine și cu design drept sau rotunjit. Ranforsarile de dimensiuni generoase garantează o înaltă stabilitate. Izolare termică și fonică optimă. Protecție împotriva intemperiilor și o întreținere ușoară datorită materialelor de renume, cu o structură foarte densă a suprafeței.
Culori disponibile
Folii de înaltă calitate într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori și decoruri standard și în alte culori RAL , la comandă.
inapoi
SALAMANDER STREAMLINE ALUMINIU

Sistemul pentacameral placat cu aluminiu, cu o lățime constructivă de 79, ranforsări de dimensiuni mari asigură o stabilitate și o excelentă izolare termică. Suprafața cu o structură de mare densitate este ușor de curățat și rezistentă la intemperii.

Caracteristici
Adancime constructiva:79 mm /garnitura de contact.
Disponibil în culorile paletarului RAL.
inapoi
SALAMANDER STREAMLINE RENOVATION

Designul acestor profile este atent conceput pentru lucrările de renovare, având un sistem special de montaj ce permite păstrarea tocului vechi și folosirea acestuia ca precadru pentru noua fereastră.

Caracteristici
Doua variane de acoperire: : 30mm si 60mm
inapoi
SALAMANDER BlueEVOLUTION

Noua generație de ferestre combină perfect tehnologia de vârf cu tehnica convențională. Adâncimea unică de 92 mm aduce o protecție termică imbatabilă și cea mai bună eficiență energetică. Lățimea vizibilă îngustă a profilelor aduce câștiguri semnificative de luminozitate.

Caracteristici
Adancime constructiva: 92 mm cu 3 garnituri de contact. Numar de camere: 6 camere. Izolare termica: Uf= 1,0 W/m²K sau Uf= 0,94 W/m²K cu armatură Termtec sau Ug= 0,5 W/m²K Fonoizolare: protecție fonică de până la 47 db. Vitrare: 52 mm (triplex).
Posibilitati de utilizare
Ferestre oscilante, ferestre batante, ferestre oscilo-batante, uși de balcon, panouri fixe, ferestre și uși glisante, uși interioare și exterioare. Sistem ideal pentru case pasive. Profil convențional pentru ferestre albe sau colorate fără limitări de formă sau funcționalitate.
Avantaje
Amestec armonios de tehnologie convențională și inovatoare. Sistemul de entanșietate cu trei garnituri. Pentru viață indelungata: profile de clasa A, extrem de durabile. Stabilitate prin transfer sigur a sarcinii chiar și la greutăți mari a sticlei printr-o priectare specială a camerelor de armare.
Culori
Folii de înaltă calitate într-o gamă variată de culori. Disponibile în diverse culori și decoruri standard și în alte culori RAL , la comandă.
inapoi
Creat de Hermes IT