Selectati limba:
TAMPLARIE LEMN
 
 
 
 
 
LEMN DE CEA MAI BUNA CALITATE Am selecţionat cel mai bun material lemnos, am asimilat cele mai rafinate şi fiabile echipamente şi accesorii şi am format cei mai buni oameni care să realizeze ferestrele şi uşile și să vă consilieze în alegerea soluţiei care vi se potriveşte.
Ferestre si usi profil lemn Dasfenster Cluj
Ferestre si usi profil lemn Dasfenster Cluj
TAMPLARIE LEMN STRATIFICAT

Ansamblurile sunt realizate cu profile dublu sau triplu stratificate, din esenţe exotice (tropicale) şi nordice, pe geometrie de secţiune EUROFALZ 68 mm, specificaţie considerată a fi una dintre cele mai moderne pe plan mondial. Geometria de secţiune eurofalz se realizează pe prisme de lemn triplu stratificat calibrate la grosimea de 68 mm şi lăţimi de 86-105 mm. Binalele de interior sunt realizate din lemn dublu stratificat, grosimea cercevelelor fiind de 42 mm. În cazul binalelor se ia în vedere şi căptuşirea golurilor de zidărie la grosime de până la 0.3 m, precum şi pervazele aferente acestora. Prismele de lemn, fie el dublu sau triplu

TAMPLARIE LEMN PLACAT CU ALUMINIU

Tâmplăria din lemn placat cu aluminiu, este concepută, proiectată și executată în așa fel încât să scoată în evidența stilul architectural contemporan al construcției și în același timp să ofere varianta optimă din punct de vedere al eficienței energetice. Ferestrele lemn-aluminiu îmbină înalta calitate a aluminiului și naturalețea, căldura lemnului fiind cea mai bună alegere când vine vorba de design modern.

GALERIE FOTO
Creat de Hermes IT